TEAM

Petra

Gedragswetenschapper/
Psycholoog

Petra ter Denge is de Gedragswetenschapper/Psycholoog binnen ons team. Zij draagt zorg voor het opzetten en uitvoeren van de behandelplannen voor de ambulant hulpverleners en voor de team overleggen. Wanneer de ambulant hulpverleners met vragen zitten kunnen zij hiermee bij Petra terecht. Voor Zorgboerderij de Korenschoof heeft zij daarnaast als gedragswetenschapper een aantal groepen onder haar hoede en is zij als psycholoog werkzaam bij DK Kinder en Jeugd Psychologie waar zij cognitieve gedragstherapie geeft aan ouders en waar de muziektherapie die zij geeft een prachtige aanvulling is voor het team. Petra heeft hiervoor gewerkt in de complexe multiculturele psychiatrie waar zij veel ervaring heeft opgedaan met verschillende diagnoses en behandelplannen

Brenda

Ambulant hulpverlener

 

Brenda uit het Broek is al meerdere jaren werkzaam als ambulant hulpverlener. Door haar werk als ambulant hulpverlener heeft zij veel kennis en ervaring op kunnen doen ten aanzien van diverse gedrags- en ontwikkelingsproblematiek. Ze heeft onder andere ervaring met ADHD, FASD, autisme, ontwikkelingsachterstand en hechtingsproblematiek. Brenda werkt sinds 2020 met veel plezier en enthousiasme als ambulant hulpverlener bij DK Ambulant. Ze houdt zich bezig met begeleiden van kinderen/jongeren, geeft ouderbegeleiding en Psycho-educatie.

Mariska

Ambulant hulpverlener

Mariska Mengerink is sinds 2020 met veel plezier en enthousiasme werkzaam als ambulant hulpverlener bij DK Ambulant. Door haar jarenlange ervaring als gezinsbegeleidster heeft Mariska een brede kennis en ervaring op gebied van kinderen/jeugdigen en gezinssystemen met verschillende problematieken. Haar expertise is werken met gezinnen die verschillende (complexe) hulpvragen hebben zoals kinderen die in een echtscheiding situatie zitten, uithuisgeplaatste kinderen of ouders met een opvoedondersteuningsbehoefte. Mariska is graag een verbindende factor binnen een gezin of instanties zoals scholen, gemeentes en andere betrokkene zorgaanbieders.

 

Lesley-Anne

Ambulant hulpverlener

Lesley-Anne Lydall is sinds 2021 werkzaam bij DKAmbulant. Zij is al sinds 2010 werkzaam binnen de ambulante zorg en heeft een brede kennis van GGZ problematiek. In de loop der jaren heeft zij zowel kinderen als volwassenen begeleid met uiteenlopende hulpvragen.

Als gezinsbehandelaar heeft zij in het verleden veel gezinnen mogen helpen waarvan de ouders vastliepen in de opvoeding van hun kind(eren) vanwege een psychiatrische aandoening.

Door haar oplossingsgerichte aanpak ziet Lesley-Anne altijd mogelijkheden en kansen tot verandering. Ook hoopt ze ouders/verzorgers te kunnen betrekken bij de begeleiding, omdat dat net het verschil kan maken. Zij zijn juist degene die het meeste betrokken zijn bij het kind en het beste met ze voor hebben. Wij zullen samen op zoek gaan naar een mooie samenwerking hierin.

Kom jij ons team versterken?

Neem  contact met ons op